fbpx

100% Fairtrade

snelle levering

2 tot 3 werkdagen

home | Ruilen & retourneren

Helaas ons product blijk niet 'passend' voor jou Ruilen & retourneren

Wat vervelend dat ons product niet helemaal passend of naar wens is voor je. Je mag het product altijd ruilen voor een andere maat en/of retourneren wanneer je helemaal niet tevreden bent over je aankoop. In dat laatste geval, hopen wij van jou te horen wat eraan ontbreekt via ons contactformulier. Alléén met de juiste feedback, is verbetering mogelijk.

Jouw #ÇaSuffit product ruilen

Wil jij graag een andere maat van het door jouw ontvangen product ontvangen. In de door jouw ontvangen e-mail 'orderbevestiging' vind je in de bijlage het retourformulier, of download deze via onderstaande button. Kruis hierop aan dat je het product wil ruilen en geef op pagina 2 duidelijk aan in welke vervangende maat of kleur. Pak het door jouw ontvangen ongedragen product, voorzien van alle kaartjes en etiketten, samen met het retourformulier weer in. Breng jouw pakketje naar het postkantoor.

Let op: producten kunnen alleen 'gratis' worden omgeruild voor dezelfde producten in een andere maat of kleur. Zodra wij jouw pakketje retour hebben ontvangen, gaan wij het product zo snel mogelijk voor je omruilen. ® #ÇaSuffit betaald eenmalig gratis de verzendkosten van het geruilde artikel.

Retouren of verkeerd/beschadigd artikel ontvangen

Wij streven naar de hoogste tevredenheid en een passende oplossing voor iedereen. Indien jouw product beschadigd is, willen wij je vragen om in een duidelijke omschrijving op ons retourformulier aan te geven waar deze zich bevind. Ben jij niet tevreden over het product, dan mag je deze natuurlijk aan ons retourneren! Een tip, altijd welkom.

Retourneren is enkel mogelijk onder genoemde voorwaarden:

  • Het product is voorzien van de originele labels en is onbeschadigd.
  • Het product is niet gedragen of in de was geweest.
  • Artikelen met een parfumgeur, deo- of make-up vlek worden niet vergoed.
  • Afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour.
  • Deel retouren uit combinaties acties, worden verrekend.
  • Retourneren is geheel op eigen risico. Producten die gedurende de verzending zoek raken, worden niet vergoed.
  • Jouw retour dient binnen 14 kalenderdagen (na ontvangst van de levering op jouw adres of op het depot) door ons ontvangen te zijn.

Retouradres

ÇaSuffit B.V.
De wel 14-16
3871 MV Hoevelaken

Zodra jouw track & trace aangeeft dat jouw pakketje door ons is ontvangen, kan het nog enkele dagen duren voordat wij jouw retour hebben verwerkt. Wij streven ernaar binnen 7 - 14 werkdagen de retournering door te zetten en het aankoopbedrag aan jou te crediteren of terug te storten op het door jou gebruikte rekeningnummer of creditcard.