fbpx

100% Fairtrade

snelle levering

2 tot 3 werkdagen

home | Fairtrade

#ÇaSuffit is 100% Fairtrade, eerlijke mode!

Wij van #ÇaSuffit vinden het belangrijk dat wij een bijdrage leveren aan het behoud van een mooie wereld. Zowel in de zorg voor de mens als voor de natuur. Let's make 'Care' a Business! Onze kleding wordt geproduceerd in een omgeving die is aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Wat inhoudt dat de uitvoerend bedrijven werken conform de code “of Labour Practices”. En deze regels hebben geïmplementeerd in hun werkproces.

 

Oftewel: Er wordt rekening gehouden met de rechten van de werknemers en de regels zijn gebaseerd op de internationale standaarden. Wat in ieder geval betekent, een maximaal aantal werkuren en een vrije keuze om te werken.

#WeCare jouw fashion item van biologisch katoen!

Al onze kleding is voorzien van het 100% fairtrade label. Mensen die aan onze kleding hebben gewerkt, hebben een eerlijk loon en de juiste arbeidsomstandigheden. Het katoen dat wordt verwerkt is vegan. Nog mens of dier, berokkend schade aan de productie van de kleding in onze shop. De bedrukking is op waterbasis en daarmee milieuvriendelijk. Wij doen ons uiterste best om ook in de wijze van verpakking over onze wereld na te blijven denken. De verzenddoos is van gerecycled karton, katoenen koortjes aan labels van gerecycled papier, papieren tape en geen gebruik van plastic verpakkingen om de kleding heen.

Waarom vinden wij van ® #ÇaSuffit dit zo belangrijk?

"Wij geloven dat bedrijven de verantwoordelijkheid dragen voor zorg. De zorg voor elkaar en dient te investeren in de ondersteuning van de zorg voor mensen in onveilige en kwetsbare omstandigheden, door te schenken en in de ondersteuning van projecten en het support van mooie initiatieven.

"We believe #good companies care. Care for others and always are looking for ways to support people in unsafe and vulnerable positions by giving and supporting project and initiatives."